EPAY

Добредојдовте на корисничкиот портал на Неотел

Ве молиме најавете се за да можете да извршите мониторинг на вашите сервиси или да остварите контакт со техничкиот персонал за поддршка.

Доколку немате корисничко име, регистрирајте се на корисничкиот портал

Телефон за корисничка поддршка: + 389 2 5511 111
Нашите останати сервиси можете да ги најдете на www.neotel.com.mk
За повеќе информации преку e-mail обратете се на Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

 

Известувања

! НОВО ! Можете да ги плаќате вашите фактури преку интернет преку новиот ситем за електронско плаќање

Доколку сте наш корисник и сакате да ги следите вашите сервиси, регистрирајте се на корисничкиот портал.

 

Анкета

Најдобар начин за пријавување на прашања и проблеми е: