EPAY - Безготовинско плаќање
Shqip English 
Почитувани корисници,
Новиот EPAY систем на Неотел ви овозможува електронско плаќање на вашите месечни сметки во неколку едноставни чекори без провизија и дополнителни трошоци. Едноставно внесете го референтниот број на корисникот и одберете која фактура сакате да ја платите. За сигурноста и успешноста на плаќањето се грижи автоматизираниот систем EPAY во соработка со Уни Банка. Плаќањето може да го извршите со сите VISA и Master Card платежни картички...упатство
  Copyright © 2005 - 2011 Неотел EPAY
  Референтен Број: *
  Број на фактура: *