EPAY

Новини
Електронско плаќање

Почитувани корисници,


Новиот EPAY систем на Неотел ви овозможува електронско плаќање на вашите месечни сметки во неколку едноставни чекори без провизија и дополнителни трошоци. Едноставно внесете го референтниот број на корисникот и одберете која фактура сакате да ја платите. За сигурноста и успешноста на плаќањето се грижи автоматизираниот систем EPAY. Плаќањето може да го извршите со сите VISA и Master Card платежни картички.

 
Нов приказ на график

Почитувани корисници,

Направена е надградба на графичкиот приказ за вашиот сервис со загарантирана брзина. Пристап до ова мени имаат корисниците кои имаат загарантиран Интернет пристап или сервис - изнајмена линија.

Прочитај повеќе...
 
Надградба на WiMax
Почитувани корисници,

Во периодот меѓу 8-ми и 13-ти декември Неотел ќе врши надградба на својата WiMax мрежа во регионот на Скопје, со цел имплементација на посовремени технологии.
Прочитај повеќе...
 
Неотел Speedtest

Колку е брз вашиот Интернет?

Тестирајте ја Вашата Интернет брзина на http://neotel.speedtest.net/

Прочитај повеќе...
 
Забрани за повици

Сега можете самостојно да си правите забрана на повици за вашата телефонска линија

Брзо и флексибилно, без да пополнувате формулари и да ги контактирате нашите оператори.

Прочитај повеќе...
 
<< Почеток < Претходна 1 2 Следна > Крај >>

Резултати 1 - 9 од 10