EPAY

News
Електронско плаќање
There are no translations available

Почитувани корисници,


Новиот EPAY систем на Неотел ви овозможува електронско плаќање на вашите месечни сметки во неколку едноставни чекори без провизија и дополнителни трошоци. Едноставно внесете го референтниот број на корисникот и одберете која фактура сакате да ја платите. За сигурноста и успешноста на плаќањето се грижи автоматизираниот систем EPAY. Плаќањето може да го извршите со сите VISA и Master Card платежни картички.

 
Нов приказ на график
There are no translations available

Почитувани корисници,

Направена е надградба на графичкиот приказ за вашиот сервис со загарантирана брзина. Пристап до ова мени имаат корисниците кои имаат загарантиран Интернет пристап или сервис - изнајмена линија.

Read more...
 
Надградба на WiMax
There are no translations available

Почитувани корисници,

Во периодот меѓу 8-ми и 13-ти декември Неотел ќе врши надградба на својата WiMax мрежа во регионот на Скопје, со цел имплементација на посовремени технологии.
Read more...
 
Неотел Speedtest
There are no translations available

Колку е брз вашиот Интернет?

Тестирајте ја Вашата Интернет брзина на http://neotel.speedtest.net/

Read more...
 
Забрани за повици
There are no translations available

Сега можете самостојно да си правите забрана на повици за вашата телефонска линија

Брзо и флексибилно, без да пополнувате формулари и да ги контактирате нашите оператори.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Results 1 - 9 of 10