EPAY

Подесување на Microsoft Outlook


 • Во Microsoft Outlook, главното мени изберете Tools -> Email Account

 • На E-mail Accounts прозорчето, изберете "Add a new e-mail account" и притиснете Next. • Под "Server type", изберете "POP3" и притиснете Next. • Во Internet E-mail Settings (POP3) прозорецот, внесете ги вашите информации по следниот пример:
 1. Your  Name: Ваше име и презиме
 2. E-mail Address: Вашата е-маил адреса
 3. User Name: Вашата е-маил адреса
 4. Password: Вашата лозинка
 5. Incoming mail server (POP3): Вашиот меил сервер (доколку вашата адреса е Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете , серверот ќе биде mail.primer.com.mk)
 6. Outgoing mail server (SMTP): Вашиот меил сервер
 7. Кликнете "More Settings"


 • Во Internet E-mail Settings прозорецот, изберете го "Outgoing Server" јазичето. 1. Штиклирајте "My outgoing server (SMTP) requires authentication."
 2. Притиснете OK.

 

 • Притиснете Next.
 • Притисннет Finish.
 
< Претходно   Следно >