EPAY

Контакт
 

Генерални информации 

Неотел ДОО - Скопје
бул. "Кузман Јосифовски Питу" бр. 15
1000 Скопје
Тел: ++ 389 2 5511 100
факс: ++ 389 2 5511 102

24х7 Техничка поддршка:
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Тел: ++ 389 2 5511 111

Оддел за маркетинг и продажба:
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Тел: ++ 389 2 5511 112

Оддел за финансии:
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Тел: ++ 389 2 5511 162

Предлози и коментари
Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете