EPAY

Што е тоа Хелпдеск?

Хелпдеск е систем за корисничка поддршка, кој им овозможува на нашите корисници пријавување и следење на нивните проблеми преку интернет.

Функционира како еден вид на интернет форум во кој што можете да комуницирате со нашиот персонал за било какви прашања, проблеми, предлози или забелешки.

 
Следно >