EPAY

Подесување на Mozzilia Thunderbird
There are no translations available

 

Во Mozilla Thunderbird, изберете Tools > Account Settings.

 

Внесете го вашето име и меил адреса и притиснете Next.

 

 Внесете ги вашето име и меил адреса. Притиснете "Next". 

 

Изберете "POP" од листата. Во полетo внесете го вашиот incoming server. Доколку вашата маил адреса е This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it , во полето треба да внесетге mail.primer.com.mk. Потоа притиснете Next.

 

Внесете ја вашата меил адреса во полињате "Incoming User Name," и "Outgoing User Name". Потоа пртиснете Next.

 

Во полето "Account Name" внесете го имете на вашиот профил и притиснете Next.

 

Потврдете ги внесетите информации и притиснете "Finish".


Во "Account Settings" прозорецот, изберете "Outgoing Server", кое е прикажано одма под вашиот нов профил.

 

Внесете го името на вашиот SMTP сервер во полете "SMTP  Server". Доколку вашата маил адреса е This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it SMTP серверот ќе биде  mail.primer.com.mk. Во полето "Port" внесете 25.

Селектирајте го полето "Use name and password" и внесете ја вашата меил адреса. Thunderbird. Притиснете OK.

 
< Prev   Next >