EPAY

Подесување на PPPoE конекција на Windows XP

 

1. Кликнете на: Start→Connect To→Show all connetctions


2. Кликнете на Create a new connection

 

3. Треба да се појави New Connection Wizard

    Кликнете на Next.

  

4. Обележете го Connect to the Internet, потоа кликнете Next.

 

5. Обележето го Set up my connection manually, потоа кликнете Next.


6. Обележете го Connect using a broadband connection that requires a user name and password, кликнете на Next

 

7. Внесете го името на провајдерот во полето ISP Name

8. Внесете ги username-от и password-от за конекцијата

 

9. Кликнете на Connect копчето

 
< Претходно   Следно >