EPAY

Не свети ниту една сијаличка на уредот?

Проверете го адаптерот дали е уклучен во електрична мрежа и/или приклучокот од адаптерот во уредот LINKSYS SPA2102.


Доколку не светне барем една сијаличката јавете се на поддршка за корисници на телефонскиот број +389255111111

 
< Претходно   Следно >