EPAY

Трепка сијаличката за power, а останатите не светат ?

Проверете го кабелот што доаѓа од антената/модемот кон уредот, дали е добро поврзан.


Доколку е добро поврзан привремено извадете го приклучокот од адаптерот(Power) и повторно вратете го назад.


Доколку не светне барем сијаличката за Internet, јавете се на телефонскиот број за корисничка поддршка

 
< Претходно   Следно >