EPAY

Има инернет т.е. светат сите сијалички, а немам сигнал на телефонскиот апарат?

Привремено извадете го приклучокот од адаптерот(Power) и повторно вратете го назад.


Доколку не успеете да добиете интернет пристап јавете се на телефонскиот број за корисничка поддршка

 
< Претходно   Следно >