EPAY

Kога разговарам со друг корисник јас го слушам добро, а тој ме слуша со чести прекини

Привремено извадете го приклучокот од адаптерот(Power) и повторно вратете го назад.


Доколку не успеете да добиете интернет пристап јавете се на телефонскиот број за поддршка на корисници.

 
< Претходно