EPAY

Интернет за дома
Неотел промовира стабилен и брз Интернет пристап за домашни корисници.

 Услугата која што сега беше достапна само за компании, сега е достапна за сите.

Новите Интернет пакети за домашни корисници на Неотел се базирани на стабилната и докажана WiMax (IEEE 802.16) технологија. Се работи за најнов безжичен пристап, кој што овозможува и приоритизација на сообраќајот и QoS (Quality of Service).

Интернет пакетите за домашни корисници можете да ги видите тука .

За повеќе информации контактирајте го нашиот продежен центар:

тел: + 389 2 55 11 113

        + 389 2 55 11 114

е-меил: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

 

 
< Претходно   Следно >