EPAY

Телефон за сите

Конечно Телефонска понуда, сервис независен од кој било друг оператор

Квалитетна услуга и online преглед на остварените повици.

Со новите Интернет и Телефонија пакети, Неотел на пазарот во Македонија може да понуди фиксна телефонија без претплата и поволни тарифи кон операторите во Македонија и кон сите странски земји.

Вашите повици realtime можете да ги следите online на истиот овој портал (support.neotel.com.mk), заедно со останатите ваши сервиси.

Цените по дестинација за меѓународни разговори можете да ги преземете тука , а формата за пребарување ќе биде достапна наскоро...

 Цени за локални разговори за домашни корисници .

Цени за локални разговори за бизнис корисници.

 

 
< Претходно   Следно >