EPAY

Нови пакети за фирми

Нови Интернет пакети за фирми, овојпат во пакет со новата телефонска услуга на Неотел.

Сурфајте и разговарајте по телефон квалитетно и по ниски цени.

Со новите пакети за бизнис корисници, ќе добиете:

  • Постојана и непрекината интернет конекција по ниски и достапни цени
  • Супер брз download/upload
  • Мониторинг и увид на потрошениот сообраќај
  • Бесплатен рутер за приклучување на повеќе компјутери
  • Отварање на email адреси со можност за префрлување на истите на ваш domain
  • Бесплатно Хостирање на Web site
  • Антиспам и антивирус заштита на e-mail пораките
  • Можност за номадски пристап (префрлување на конекцијата од работната канцеларија во домот)
  • Техничка поддршка 24/7

 Повеќе информации за новите Интернет пакети за бизнис корисници, можете да погледнете тука .

 
< Претходно   Следно >