EPAY

WiMax низ Македонија

Благодарение на новоизградената 'рбетна мрежа, Неотел својот сервис може да го понуди на домашни или бизнис корисници, на територијата на Република Македонија. Персоналниот Интернет веќе е достапен на сите.

Неотел со гордост може да објави дека во 2008 година оствари покриеност на територијата на Република Македонија со својата 'рбетна мрежа. Со тоа, Неотел своите услуги, може да им ги понуди на жителите на целата држава.

Квалитетот на поддршката ја обезбедуваме преку нашите партнери низ градовите ширум Македонија. Мапа на покриеност на нашата 'рбетна мрежа можете да погледнете тука.

За повеќе информации, обратете се во продежниот центар на Неотел:

тел: + 389 2 55 11 113

        + 389 2 55 11 114

е-меил: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 
< Претходно   Следно >