EPAY

Неотел Speedtest

Колку е брз вашиот Интернет?

Тестирајте ја Вашата Интернет брзина на http://speedtest.neotel.net.mk

Почитувани,

Соработката меѓу Неотел и врвниот производител на апликации за проверка на интернет брзина - Ookla, резултираше со нова апликација за тестирање на брзината преку која ќе можете со најголема точност да направите проценка на вашата брзина кон Интернет. Отворете ја страницата: http://speedtest.neotel.net.mk и притиснете на копчето Тестирај.

NeotelSpeedtest

По извесно време, ќе го добиете резултатот за капацитетот на Вашата линија за испраќање на податоци (upload), како и за капацитетот на Вашата линија за преземање на податоци (download).

Напомена: резултатите се валидни само доколку тестирањето е од мрежата на Неотел. Доколку сте Интернет корисник од друг провајдер, Неотел не може да гарантира за точноста на брзините, бидејќи ограничувањата се прават во рамките на Вашиот Интернет провајдер.

 
< Претходно   Следно >