EPAY

Надградба на WiMax
Почитувани корисници,

Во периодот меѓу 8-ми и 13-ти декември Неотел ќе врши надградба на својата WiMax мрежа во регионот на Скопје, со цел имплементација на посовремени технологии. Бидејќи секогаш сакаме да имаме професионален пристап кон нашите корисници, Ве известуваме дека во тој период ќе се појават краткотрајни прекини на сервисот, најчесто во раните утрински часови, кога и се очекува најмала активност и користење на нашите услуги.

Однапред се извинуваме за можните непријатности и се надеваме на вашето разбирање, бидејќи сепак ова го правиме за да подигнеме нашиот сервис на повисоко ниво.

Со почит,
Неотел корисничка поддршка
 
< Претходно   Следно >