EPAY

Каде може да се обратиме за раскинување на договорот?

 

За раскинување на договор, потребно е:

  • да испратите официјално барање за раскинување на договор на маил: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
  • да се јавите на телефонскиот број од Продажба 02/55 11 112, или доколку сте склучиле договор во салонот на Неотел, на телефонскиот број 02/55 11 155

 

 
< Претходно

Известувања

! НОВО ! Можете да ги плаќате вашите фактури преку интернет преку новиот ситем за електронско плаќање

Доколку сте наш корисник и сакате да ги следите вашите сервиси, регистрирајте се на корисничкиот портал.

 

Анкета

Најдобар начин за пријавување на прашања и проблеми е: