EPAY

Администрација на кориснички сметки за е-пошта
There are no translations available

Доколку важата е-пошта (е-меил адреси) е поставена на серверите во Неотел, во овој документ ќе ви прикажеме како можете да управувате со вашите кориснички сметки за вашиот домен. Тоа значи дека вие самите ќе можете да поставувате или бришете кориснички сметки, исто така ќе можете да поставувате и групи на кои вие ќе им дефинирате кои корисници ќе бидат членови.

Документот можете да го преземете на следнава врска .

 За пријавување на проблеми или прашања, Ве молиме регистрирајте се на нашиот кориснички портал тука .

 
< Prev

Info

Our customers can moniotor their services by registering in the support center.

If you have any kind of problems or complaints regarding the support center, please contact our technical support team

Poll

Најдобар начин за пријавување на прашања и проблеми е: