EPAY

Администрација на кориснички сметки за е-пошта

Доколку важата е-пошта (е-меил адреси) е поставена на серверите во Неотел, во овој документ ќе ви прикажеме како можете да управувате со вашите кориснички сметки за вашиот домен. Тоа значи дека вие самите ќе можете да поставувате или бришете кориснички сметки, исто така ќе можете да поставувате и групи на кои вие ќе им дефинирате кои корисници ќе бидат членови.

Документот можете да го преземете на следнава врска .

 За пријавување на проблеми или прашања, Ве молиме регистрирајте се на нашиот кориснички портал тука .

 
< Претходно