EPAY

Електронско плаќање

Почитувани корисници,


Новиот EPAY систем на Неотел ви овозможува електронско плаќање на вашите месечни сметки во неколку едноставни чекори без провизија и дополнителни трошоци. Едноставно внесете го референтниот број на корисникот и одберете која фактура сакате да ја платите. За сигурноста и успешноста на плаќањето се грижи автоматизираниот систем EPAY. Плаќањето може да го извршите со сите VISA и Master Card платежни картички.

 
Следно >